Sunday, February 15, 2009

Nyt viestiä Ylen ja muiden lehtineekerien sensuurista välittämättä netin täydeltä nuoriso hereille maahanmuuttovaarasta

Tunnettu sensuroitu ja poliittisesti vainottu bloggaaja Seppo Lehto:
---------

Friday, October 24, 2008


Vetoomus bloggaajille: Nyt viestiä Ylen ja muiden lehtineekerien sensuurista välittämättä netin täydeltä nuoriso hereille maahanmuuttovaarasta


Kunnallisvaaliehdokas  Seppo Lehdon vetoomus kaikille bloggaajille:

Nyt viestiä Ylen ja muiden lehtineekerien sensuurista välittämättä netin täydeltä nuoriso ja koko kansakuntamme hereille maahanmuuttovaarasta tulevaisuutemme uhkakuvana

http://kunnallisvaaliteemoja.blogspot.com/

Friday, September 19, 2008


Tunnettu tamperelainen bloggaaja Seppo Lehto 637 ehdolla kunnallisvaaliehdokkaana Tampereella

Rakkaat tamperelaiset ajattelevat äänestäjät - Nyt on tarjolla laatua arvottomien arvottajien sijaan:

Tunnettu bloggaaja Seppo Lehto ehdokasnumerolla kusee sinunkin puolestasi "hyväuskoisia hölmöjä" ja nousevaa islamisaatiotamme edistäviä silmään tarvittaessa, kuten he yrittävät tehdä meille pyrkien tuhoamaan kansakuntamme varoineen ja yhteiskuntajärjestelmänäTunnettu tamperelainen bloggaaja Seppo Lehto  kunnallisvaaliehdokkaana Tampereella

http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com


Oletko jo tutustunut Seppo Lehdon islam- ja maahanmuuttokriittiseen taiteeseen?


http://muhammed-caricature-contest.blogspot.com

-------------------------------
Kunnallisvaaliteemoja Tampereen kunnallisvaaleihin

http://kunnallisvaaliteemoja.blogspot.com/

Kysymys maahanmuuttoministeri Astrid Thorsille: Miksi et ota ko. pakolaiskiintiötä omaan kuntaasi jos kerran kyseessä on rikkaus?Kysymys maahanmuuttoministeri Astrid Thorsille ja ministeriölleen meidän maksajien näkökulmasta:
Miksi et ota ko. pakolaiskiintiötä kerralla omaan kuntaasi jos kerran kyseessä on rikkaus sille joka heitä saa ja vieläpä meidän yhteisillä verovaroillamme?
Ymmärtääkseni tuollainen vieraiden kulttuurien ns. rikkaus parantaa huikeasti oman kuntasikin yrittämisen edellytyksiä ja lisää paineita veroäyrin laskuun, mikäli kaikki esitetyt väitteet pitävät paikkansa?
Ymmärtääkseni vastaavilla tukirahoilla voisi pakolaisten elämää helpottaa huomattavasti enempi heidän lähtöalueillaan.
Kriisialueiden pakolaisten vastaanotto ei ymmärtääkseni auta niitä jotka jäljelle jäävät.
Eikö kyseessä ole enempi julkisuuskuvan kiillotus yhteisillä varoillamme ja katolisen kirkon aiempaan anekauppaan verrannollinen toiminta?
Sosiaali- ja perhepalvelut, mm. huostaanottojen määrä on aiempien tilastojen valossa kertonut muusta kuin virallisen probangandan mukaisesta onnistumisesta maahanmuutossa.
Seppo Lehto Tampere
PS: Rohkeeko maahanmuuttoministeri Astrid Thors vastaamaan ihan henkilökohtaisesti tai ministeriönsä edustaja esitettyyn kysymykseen? - Kiitos etukäteen.
Lähde: http://www.yle.fi/uutiset/koti…01978.html
Thors huolissaan pakolaisten kuntapaikoista
Julkaistu 18.09.2008, klo 21.38
Maanhanmuuttoministeri Astrid Thors toivoo kunnilta lisää sijoituspaikkoja pakolaisille. 240 myönteisen päätöksen saanutta aikuista turvapaikanhakijaa ja 75 pakolaiskiintiössä vastaanotettua pakolaista odottaa turhaan kuntaan sijoittamista.
Sisämiministeriön selvityksen mukaan TE-keskukset ovat pystyneet tekemään sopimuksia kuntien kanssa vaihtelevasti. Tilanne kartoitetaan vielä uudelleen. Thorsin mielestä liian usein käy, että kun yksi kunta ei ota pakolaisia, eivät naapurikunnatkaan sitä tee.
Maahanmuuttonimisteri esittää yhdeksi syyksi kuntien innottomuuteen sen, että korvaukset kunnille ovat nyt samalla tasolla kuin 1990-luvun alussa, jolloin korvausjärjestelmä sai nykyisen muodon. Korvausten vähäisyys ei Thorsin mielestä selitä kuitenkaan kaikkea.
- Koko yhteiskunnan etu on, että pakolaiset ja turvapaikan saaneet pääsevät mahdollismman pian normaalin elämisen makuun, korosti Thors.
Kansanedustaja Heidi Hautala (vihr.) toivoi eduskunnan budjettikeskustelussa, että kunnissa päätöksentekjöinä olevat kansanedustajat voisivat olla aktiivisia asiassa.
Eduskunta on hyväksynyt Suomen pakolaiskiintiöksi 750 henkilöä ja myös yksimielisesti esittänyt, että kiintiön tulisi olla 1 000 henkilöä. Tilanne on Thorsin mukaan kuitenkin nyt käymässä kuntapaikkojen vähyyden vuoksi kestämättömäksi.
Maahanmuuttajien kotouttamisen ja työllistymisen edistämiseksi on tarkoitus toteuttaa pilottiohjelma kahtena seuraavana vuonna.
YLE Uutiset

PS: Aiheeseen sopivasti annoin kommenttini rovaniemeläiselle Antti Liikaselle (sdp):
19.9.2008 11.51
Kansanvaihto tuntuu olevan hallituksen hallitusohjelmaan kirjattuna pienin ja isoin kirjaimin.
Maahanmuuttopolitiikasta ei ole järjestetty kansanäänestystä Sveitsin 2006 tapaan.
Paras alkaa opetella bantua ja swahilia?
Virolaisia ystäviäni lämmöllä muistaen - Me pienet kansat uppoamme yhdessä jos nyt periksi annamme.
Tere kõigile!
——-
Perjantai-ilta on yössä, eikä ole tullut virallista vastausta Astrid Thorsilta


Lasten tukistamisesta annetaan sakkoa mutta lasten ympärileikkauksia ollaan ajamassa lainsäädäntöömme - Huomio, olisiko aika herätä ihmisoikeuksille?


Arvon kunnallisvaaliehdokkaat ja päättäjät - Missä on kauniiden ajatusten ja tekojen kohtaaminen lasten oikeuksien kohdalta? Neitoperho punahatussa
- Annammeko periksi sharia-lain vaatijoille ja samaan aikaan kriminalisoimme joskus hyvinkin tarpeellisen tukkapöllyn toivottomille tapauksille toivottomissa tilanteissa?
Lasten tukistamisesta annetaan sakkoa mutta lasten ympärileikkauksia ollaan ajamassa lainsäädäntöömme - Huomio, olisiko aika herätä ihmisoikeuksille ja katsoa miten maa makaa?
Olisikohan sittenkin parasta taata tarvittaessa tukistus ja tukkapölly ihmisoikeutena siedettäväksi ympärileikkausten sijaan?
PS: Lyön vetoa, että tämä kysymys ei jälleen kohdista kritiikkiä sinne minne se pitää vaan edelleen syyllistetään vain ja ainoastaan niitä jotka joutuvat pakkotilanteessa toimimaan edes siedettävien vaihtoehtojen edessä miten on pakko.
Toimikaamme jatkossa oikein
Seppo Lehto Tampere oma lista
Ei neitoperhonenkaan syyllisty pahoinpitelyyn, kun se punahatussa vierailee
Neitoperho punahatussa
http://www.hs.fi/kotimaa/artik…239503411
Uutistausta kokonaan:
Lasten tukistamisesta 15 päiväsakkoa vanhemmille
Julkaistu: 17.9.2008
Martti Heikkinen
Helsingin Sanomat
Joensuu. Joensuun käräjäoikeus on tuominnut Joensuussa asuvan keski-ikäisen avioparin 15 päiväsakkoon kolmen lapsensa ruumiillisesta kurittamisesta. Kummankin puolison sakkomäärä on 90 euroa.
Oikeus velvoitti vanhemmat korvaamaan kullekin kolmelle pojalleen kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 120 euroa.
Käräjäoikeus julkisti ratkaisunsa jutussa kansliapäätöksenä keskiviikkona aamulla. Juttua käsiteltiin syyskuun alussa suljetuin ovin.
Syyttäjä vaati kummallekin vanhemmista rangaistusta kolmesta pahoinpitelystä, jotka olivat tapahtuneet Joensuussa tammikuun alun ja toukokuun lopun välisenä aikana 2007.
Syyttäjän mukaan vanhemmat olivat toistuvasti tehneet ruumiillista väkivaltaa tuolloin 4,-, 10- ja 12-vuotiaille pojilleen tukistamalla, antamalla luunappeja ja läimäyttämällä heitä kasvatustarkoituksessa. Syytteen mukaan tukistamisesta ja luunapeista oli aiheutunut lapsille kipua.
Vanhemmat kiistivät oikeudessa käyttäneensä ruumiillista kuritusta kasvatuskeinona. He myönsivät kuitenkin menetelleensä satunnaisesti syytteen mukaisesti estääkseen villisti käyttäytyviä lapsia vahingoittamasta toisiaan tai itseään.
Vanhemmat kiistivät syytteet ja pitivät menettelyään oikeutettuna hätävarjeluna tai pakkotilatekona.

Täydennystä sharialaki- ja yhteisöllisiin pakkoihin ajatteluuni:
Ympärileikkauksissa ja sharia-laissa lienee vaarallista sen yhteisöllinen sitovuus, sekä eristäytyminen myös tästä Lex Roma pohjaisesta lainsäädännöstä.
Ristiriitatilanteissa on helppo sitten syyttää ympäröivää vielä toistaiseksi edes jotenkuten toimivaa länsimaista järjestelmää rasismista.
Suomessa tällä hetkellä suurin epäoikeudenmukaisuus minkä jaamme kaikki on yliverotus
Se näkyy mm. veronpalautuksena mikä kaikilla maksuhäiriöisillä menee suoraan ulosottoon.
Yliverotusta voidaan pitää mm. työttömien ja pienituloisten kohdalla suorana v…na muutenkin vähätuloisten ihmisten ihmisoikeuksien polkemisena ja eräänlaisena koukkuna millä saadaan pikkutuloisilta nyhdettyä siitä vähästäkin.
- Toki tämä yliverotus ja viranomaiskusetus on pienempää kuin tulla satunnaiskiiman takia tai sellaisesta epäiltynä yhteisönsä kivittämäksi tai kepittämäksi.
Seppo Lehto Tampere


Jospa heitettäisiin pois vaatteet ja aatteet, sekä puhuttaisiin ihmisenä ihmiselle ilman ammattikiihottujien valvontaa


Työttömyydestä, kaavoituksesta, ympäristöstä, asumisesta, lähiöistä, yrittäjyydestä, opiskelusta, verotuksesta, ulosotosta, sosiaali- ja perhepalveluista
Suojeluskunta ja Lotta symbolit.jpeg- Ei näitä pelkällä kuntatasolla ratkaista, mutta yhteistyössä valtion kanssa kyllä pitäisi luonnistua mikäli halutaan hyvää tahtoa käyttää
Työ, opiskelu, yrittäjyys pitäisi olla sallittua ilman ankaria ”blokkauksia” eli estoja toisen sulkematta toistaan. Sanassa sanotaan: ”Ei elä ihminen pelkästään leivästä”. No se sama pätee myös ihmisen tavalliseen eloon ja elonkiertoon. Turhat muotit: ”Työssä, työtön, opiskelija, yrittäjä, eläkeläinen” olisi syytä siivota samaan historian likasankoon, kuin ”mäkitupalainen, torppari, loinen, huutolaispoika”.

Ohessa Jarkko Yläsellekin antamaani palautetta:
”Ihmisenä ihmiselle - Ihan oikeaa asiaa kirjoitat Jarkko Antero Ylänen (Tampere)
Toista se on nämä poliittisiin liturgioihinsa lumoutuneet niin kokoomuksessa, kepuleissa ja vasemmistoliitossakin pahimpia sovjet-sitaatteja laukovatkin tahot tai sovjet-terroria sivulauseessa ymmärtävät Neuvostoterrorin uhreilta silmänsä sulkeneet ja sulkevat tahot.
Oman isäni veli pakeni perimätiedon mukaan 1930-luvulla Sovjet-maahan kun oli tappanut halolla suojeluskuntalaisen tanssiaisissa. No ilmeisesti koki valkofasistin kohtalon eli helpommalla olisi sittenkin päässyt Suomessa?
”ihmisen elämästä siitä millainen sen pitäisi olla, työtä ja hyvinvointia” - siinä on todella mietittävää ja vaaditaan kokonaisnäkemystä leimaamiskulttuurin sijaan.
Olisihan se kiva jos / kun töitä / yritysidean toimivan saa niin siitä jtkn käteenkin jäisi, eikä kokisi sovjet-maan työnsankarin kohtaloa olla vain orjana.
Ilmapallojen jakaminen ja toritapahtuvat niistä tulee todella helposti mieleen kansallisvarallisuuden ryöstö ja soneran ilman osto Saksan umts-markkinoilta ilman vastiketta.
Lähiöiden työttömyys ei parane sillä että vain etnisen syntyperän perusteella suositaan yritteliäisyyttä ja suomalaiselle yrittäjälle langetetaan ankara vastuu.
Rakkaat tamperelaiset äänestäjät:
Miten selitätte suomalaisten pikkuravintoloiden katoamisen ja tilalle nousseiden kebab-paikkojen yleisyyden muuta kuin voimakkaalla valtion subventiopolitiikalla, niin virallisella kuin epävirallisella (harmaan talouden läpi katsominen toisilla ja kieltäminen toisilta) Todistelutarkoituksessa viittaan Talouselämä-lehden artikkeleisiin ko. aiheesta.
Aivan kuten edesmenneessä pankkituessa olemme valitettavan monasti ottaneet linjaksi tukea organisaatioita ja järjestöjä ihmisten sijaan. Olisiko syytä muuttaa linjaa?
Vasemmistoliiton Jarkko Yläsen
http://jarkko.blogit.uusisuomi…korttelit/ keskustelunavaus kertoo että toivoa on muutakin kuin ns. ”toivotalkoissa”, jotka ovat sitä samaa piippiä käärittyinä uusiin koristeisiin.
- Ei sijaa vaihtoehdoille, ei sijaa ajatuksille se on näissä kunnallisvaaleissa puolueiden vaihtoehtopolitiikka ja samaan aikaan ihmetellä miksi nukkuvien puolue on isoin, eikä puolueiden listoille tulo kiinnosta kuin innokkaimpia opportunisteja.
Seppo Lehto oma lista
Suosii mustaamakkaraa ja puolukkahilloa sekä järjenkäyttöä
Tampere”


Tampereen ratikka- ja tunnelihankkeesta, sekä jo muutama vuosi sitten esiinnostetusta siltahankkeesta Näsijärven yli


Tampereen ratikka- ja tunnelihankkeesta, sekä jo muutama vuosi sitten esiinnostetusta siltahankkeesta Näsijärven yli
Olisko ajattelemaan pysähtymisen ja suunnanmuutoksen paikka?
Silta Näsijärven yli sittenkin kestävämpää kehitystä ja takaisi yhteistä turvallisuuttamme paremmin kuin Itävallasta kuuluisien tunnelihankkeiden eli surullisenkuuluisien surmaloukkujen luonti?
Itävallassa ko tunnelihankkeet vielä vähemmän vaarallisia, kun menevät vuoren läpi. Täällä aiotaan rakentaa epävakaan maa-aineksen ja Näsijärven vesistön alle.
Nykyinen Kekkosentien rantamaiseman kerrostalohankkeeksi pakkonaittaminen eli tunnelihanke hinnalla millä tahansa näyttää kääntyvän Suomen hornet-hankintojen tapaiseksi farssiksi. - Hinta nousee ja saattaa nousta myös yllättävästi, kun ensimmäiset tunnelionnettomuudet toteutuvat.
Tosin sen varaan tunnelihankkeessa kai lasketaankin, ettei ihmishengille lasketa hintaa Suomessa kuten ei itäisissä esikuvissammekaan? - Ne jotka tunnelihankkeesta nyt ovat päättäneet eivät ole sitä hintaa suurelta osin näkemässä.
Natojäsenyydellä oltaisiin saatu ko. koneet murto-osa hintaan, kuten Leopard taisteluvaunutkin. ( Puola sai 1/10 hintaan)
Samoin tunnelihankkeessa ei ole edes pohdittu vakavissaan, muuta kuin sitä että saataisiin YIT:lle kaavoitettua Kekkosen rantatie kalliiksi tonttimaaksi. Ollaan ns. hirttäydytty kaavasopimukseen, minkä voisi hyvin laittaa uusiksi. Huonoa sopimusta ja kaavaa ei ole mikään pakko laittaa täytäntöön paitsi Hölmölässä.
Voitaisiinko yrittämisen suosintaa ohjata muutenkin kuin kaavoittamalla isojen rakennusyhtiöiden mielihalujen mukaan?
Ei kai mahdollisimman ison kiinteistöverokannan maksimointipyrkimys voine olla tavoiteltavaa yhteisen liikenteellisen solmukohtamme tukkimisena?
Toivottavasti me päätämme, emmekä anna puoluebyrokraatien näissäkin vaaleissa päättää montako hölmöläistä tai ajattelevaa sallimme päästä päättämään asioistamme.
Valitsemmeko mieluummin kokonaisnäkemystä naapurin alueen meluvallista näkösuojakasvustoa repiviä ketjupolttajia ja ”reilu kaupunki”-ihmisiä sijaan, joiden motiivi on monasti puhdas kateus, ei yhteinen hyvä.
Ilmeisesti seuraavaksi laitetaan tilauksia niille kuuluisille kankureille jotka tekivät häikäiseviä vaatteita keisarille. Lapset jotka saattaisivat sanoa, ettei keisarilla ole vaatteita raivataan pois lähistöltä.
Sama hommahan on jo toteutettu näissä ilmastotalkoissa. Toinen toistaan hymyilevämpää pukupelleä on marssitettu puhumaan ilmastomuutoksesta ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä. Suomeen on saatu kai ihan tälläinen satujen kankuri ilmastoministeriksi.
- Kukaan ei uskalla edes nauraa, vaan kaikki käyttäytyy kuin sadussa ”Keisarin vaatteet”.
Ohessa sunnuntain uutinen aiheesta 14.9.2008 HS:sta
http://www.hs.fi/ulkomaat/arti…5239426236
”Brittilaivaston vanhoista lokikirjoista löytyy uutta tietoa ilmaston oikuista
Ote: ”Dennis Wheeler on kuitenkin huomauttanut lokikirjojen osoittavan, että ilmastotiede on monimutkaista, ja että on väärin selittää kaikkia ilmaston uusia ilmiöitä hiilidioksidipäästöjen aiheuttamalla lämpenemisellä”
Julkaistu: 14.9.2008 18:16″
Kipinöiviä sähköbusseja muistellen ja uusia ihmeitä kuinka tiivisrakentamisen kaupunkiin todella saadaan ratikkaliikennettä, kun katuverkostomme on hölmöläistyyliin uusillakin asuinalueilla rakennettu hävyttömän kapeiksi, niin Hallilassa, kuin muuallakin, sekä kavennettu aiemmin avarat Hervannan kadut.
”Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis” on unohtunut näissä katujen repimisissä. Tehdäänkö Nikolai Ceausescun ja keisari Neron tapaan jälleen kerran tiivisrakentamiseen katepillariratkaisu, jotta saadaan sitä tilaa?
Seppo Lehto Tampere oma lista sitoutumaton, joka ei grynderilistoilla ole eikä kumartele lahjusrahojen toivossa ketään muuten kuin Amadeus elokuvan tyyliin tasapuolisesti, niin tulee myös pyllistettyä tasapuolisesti ;) kaikille ;)


Kerrostaloasumisesta ja maanläheisyydestä - Tutustu isänmaahan ja harjoittele hissillä kulkua Levillä


Kerrostaloasumisesta ja maanläheisyydestä pohdintoja
Tutustu isänmaahan ja harjoittele hissillä kulkua Levillä tai Hervannan hiihtohississä jos vielä toimii ;)
Asumisesta ja asuntotuontannosta, sekä kaavoituksesta
Sehän tässä hullua on että vain kerrostaloja kaupataan vaikka harva niissä viihtyy. Itselläkin meinasi mennä hermot Hervannassa 1984-1998 välisenä kerrostaloasumisaikana.
Samaan aikaan Tampere on tunnettu suomenkarjan ja kyyttöjen turvasatama.
Turvatkaamme tamperelaisille myös maanläheinen asuminen omistus- ja vuokra-asuntoina.
Yksityinen asuntotuotanto pitää saada samalle viivalle voimakkaan grynderirakentamisen sijaan. Pois tuo yli 22% veroetu rakennuttajilta ja / tai omakotisuunnittelijat saakoot tuon saman veroedun jotta asukkaat saavat mieleisiään asuntoja. Siinä toteutuisi kestävä kehitys, kun ihmiset saisivat mieleisiään asuntoja hiirenloukkujen ja ruumisarkkuasumisen sijaan.

Seppo Lehto Tampere oma lista
SK-kivääri puuttuu seinältä ja sotilasarvokin vietiin 30.5.2008, joten mitäs tässä muuta kuin heitellään lastuja lainehille ;) ?


Tunnustautukaamme ja antautukaamme virolaiseen laulavaan nuottiin ja ihanuuteen, sekä Viron tasaverotukseen


Rakkaudentunnustus Viroon Eestiin
Juice Leskisen laulun sanoin: ”Eesti, Eesti, kaipaan sua perkeleesti”
Tunnustautukaamme ja antautukaamme virolaiseen laulavaan nuottiin ja ihanuuteen, sekä Viron tasaverotukseen, millä ei päällekkäishallintoa rahoiteta
Viro, Eesti kansa eteläinen, sinä suomenheimoinen ihanuus, me suomalaiset tsuhnat, porot olemme tähän asti ison hallintomme takia alistuneet isoon verotukseen ja etujemme nurkumattomaan poljentaan, kuten sinä Viro olosuhteiden pakosta neuvostomiehitykseen menneinä vuosinaan.
Nyt näissä kunnallisvaaleissa ottakaamme mallia sinusta sinä kaunis ja huumaava Viron neito ja nainen, jonka puheensolina saa jo pään pyörryksiin ja silmäisi säihke pään humisemaan tyydyttämättömistä tarpeista ja pääsi kääntö saa veren pakenemaan päästä kuin päästä.
Kovuus on elämänarvoista vähiten arvostettuja mutta Viro sinä ihana maa, sinä arvostat viriiliyttä, sinä et itseäsi verota näännyksiin, vaan annat valon tulla ja kansasi laueta kanssasi onnen kyyneliin.
On sanottu että jaettu onni on kaksinkertainen ilo. Mutta minä sanon, että mieluummin päätän itse mihin euroni laitan.
Virossa on ohut hallinto- ja byrokratia. Suomen verolait täyttävät monta hyllymetriä. Katsokaapa Viron verolakeja, vain ohut läpyskä.
Virossa ei tarvitse rakastaa moninkertaista lippusirkusta verottajan kanssa. Kaikki on yksinkertaista. Maa ei myöskään verotuksella ja sosiaaliturvapolitiikallaan houkuttele elintasoturisteja tai turvapaikkashoppailijoita kuten aiempi sisäministeri Kari Rajamäki asiaa kuvasi.
Sosiaali- ja perhepalvelujen suhteen on vaikea sanoa miten Viro ja Suomi erovat toisistaan, mutten usko että myöskään nykyinen suomalainen systeemi olisi se täydellinen paratiisi.
Elintaso, sitä voi mitata monella tapaa. Mutta kumma on kun suomalaisia elintarvikkeita saa Virosta halvemmalla. Asuntojen hinnatkin ovat Virossa järjellisemmällä tasolla, toisin kuin tässä pohjoisemmassa maassa.

Itselläni oli tilaisuus kuunnella esitelmöitsijää Virosta ja keskustella tämän Viron verotuksen luoneen herran kanssa Tampereella syksyllä 2007.


PS: Komminismin kritisoinnista saa tässä jälkikommunistisessa valtiossa taantumuksen hupun päähänsä, joten siihen en tässä yhteydessä enempää kajoa. Antaa virolaisten hoitaa sekin puoli omassa Kommunismin kansanmurhamuseostaan käsin ja valtiomiestensä toimin.
Seppo Lehto Tampere
Tamperelainen suojeluskuntalaisperintöä vaaliva kunnallisvaaliehdokas omalta listalta
PS: Otan vastaan myös virolaisilta tennishaasteita
http://s-lehto.blogspot.com/
Myös Viron taivaalla lentävät hornetit, mutta Nato-jäsenyyden ja Naton 5:n artiklan perusteella ne takaavat myös sanan- ja ilmaisunvapauden itäiseen suuntaan, toisin kuin Suomessa


Kansakunnan muutospaineet huomioitava kansalaisten etujen parantamisena muunakin kuin ”leipää ja sirkushuveja” almuina Rooman tapaan, ylimystön piehtaroidessa orgioissaan


Kansakunnan muutospaineet huomioitava kansalaisten etujen parantamisena muunakin kuin ”leipää ja sirkushuveja” almuina Rooman tapaan, ylimystön piehtaroidessa orgioissaan
Suojeluskunta ja Lotta-merkit3.jpegKuinka kansakunta voi olla oikeasti kansakunta jakaantumatta kuten vuonna 1918 ulkoisten paineiden, agitaattorien avittamana ja houkuttelemana?
Mitä tekee urheilija joka on pitänyt taukoa?
Lähteekö hän vain varpaitaan pyörittelemään, tyytyykö nenäänsä kaivelemaan vai pyrkiikö aloittamaan koko kropan ja kehon huollon pikkuhiljaa kehonsa eri osa-alueet huomioiden?
Niin kai pitäisi, ettei jossain kohtaa napsahda tai tule revähtymiä. Tavoitteenamme olkoon siis kokonaiskehon ja mielen hallinta.
Unohdus koskee monia ja moniin kun verojen lisäksi tuloista mitataan muutakin
Kansakuntamme äänettömien häpeäpantalaisten puolesta lienee älähdys paikallaan. Kuntasuunnittelussa ei huomioda toimeentulon rajamailla asuvia ihmisiä. Asuntotuotantoa ohjataan yhä kalliimmille paikoille mm. keskusta-asuntoja tuottaen.
Monet suomalaiset ovat loukussa myös siksi, että ulosotto painaa enempi kuin repullinen kiviä. Ulosoton suojaosuus on olematon, niin yksilöä kuin lapsia koskien ja kasvaneita elinkustannuksia ei huomioida menoina täysimääräisesti.
Tulot kiinnostaa mutta ei menot. Kuka elää pyhällä hengellä?

Yrittäminen on monasti poissuljettu vaihtoehto erilaisten viranomaisrajoitteiden takia ulosotossa olevalta tehokkaasti mm. verovelkatodistuksin ymv:in lyhytnäköisten vaatimusten takia.
Suomeen vapautuisi työvoimaa päästämällä ilman kaavailtua maahanmuuttajien määrän kasvatusta nämä suomalaiset eläimet kuristuspannoistaan. Kielitaitoa on ja sijaa on jo valmiiksi. Valitettavan moni on kyllä jo sen sijansa menettänyt veneen alle.
Olisi varmaan paineet veroäyrienkin nostamiseen pienemmät kun kakkua olisi kasvattamassa suurempi osuus omasta kansasta
Pyrin herättelemään ihmisiä ajattelemaan tarjoten myös siedätyshoitoa ajattelemattomille ihmisille
Henkilöni tunnetaan profeetta muhammed ja islam pilakuvataiteilijana maailmanlaajuisesti
Tampere tunnetuksi merkeissä hyvää päivänjatkoa ja ajatuksia pohdintaan
Seppo Lehto Tampere
Tamperelainen sitoutumaton kunnallisvaaliehdokas omalta listalta
——–
Lisäys ajankohtaiseen aiheeseen:
Annoin tamperelaiselle kommunisti (= Vasemmistoliitto = SKDL + SKP) Jarkko Yläselle oheisen palautteen. Katson sen sopivan tämän kirjoitusen teemaan lisäarvollisena lievästi korjattuna:

Vastuunkannosta ja maahanmuutosta
Tarkoituksena on joko tahattomasti tai tahallaan näitä erilaisia raakalaismaisuuksia kasvattaa mm. maahanmuuttoa lisäämällä sellaisista maissa missä ei tunnusteta samoja arvoja kuin ns. Pohjolassamme.
Tiedossa on vaikka se halutaan kieltää, että kukin ihminen tulee sellaisena kuin on niine uskomuksineen ja tapoineen kuin missä on kasvanut. Ei niitä millään kurssituksella poisteta.
Euroopassa ei tunnettu ympärileikkauksia ja ns. ”kunniamurhia” ennen laajamittaisen maahanmuuton sallimisia. Ns. ”kunniamurhat” käsitteenä on jo kauhistus. Mielisairaina murhina ne on yhteisöissämme käsitetty ja sellaisina ne pitäisi käsitellä huolimatta ko. tekijän etnisestä taustasta eli kakkua vähintään se 12 vuotta kovana päivästä päivään. Onhan tiedossa että ajattelusta, kritiikistä tai oletetusta sellaisesta voi saada jopa 2 vuotta ja 7 kk ehdotonta vankeutta. Poliisin yliajosta selviää 3.5 vuodella.
Hallitus yritti saada järkeä ko. maahanmuutto hölmöläisyyksiin saamalla tämän Ritva Viljasen sivuun mutta Tarja Halosen linja on sama kuin Terijoen hallituksen. Ritva Viljanen agitoi maahanmuuton kasvattamisesta jopa nelinkertaiseksi … ilman kansanäänestystä
Kyllä me kohta saamme tänne sharia-lain hirttäjäisineen ja kivityskuolemineen, kunniamurhat ( lue = häpeälliset naisten murhat) kasvuun jne.
Joten älä huoli Jarkko. Kyllä tämä maa saa mitä se kaipaa?
Tahdon ja järjen riemuvoitto olkoon osamme?
Seppo Lehto Tampere”


On yhdestoista hetki huomata ei vain kiihkoislamistien vaan myös jälkistalinistinen into idästä tunkea toisten alueille. Siinä Helsingin toteuttama Siboon alueryöstö jää kärpäsenkakaksi aluepoliittisessa historiassa


WTC 11.9.2001Hyvää päivää ja toivottasti myös iltaa 11.9.2008 kaikille vapausaatteiden elähdyttämille tahoille
Tunnustakaamme alttiutemme vahingoniloon. Sehän lienee tunnetuin ja vilpittömin ilon muoto. Me kaikki tunnemme ilon, mutta emme hevin tunnusta alhaisia tuntemuksiamme. Tiedonvälityksen teknologia salli ko. vahingonilon ja / tai kauhistuksen leviämisen ympäri maailmaa erilaisten tahojen arvioitaviksi ja ratsastettaviksi parhaiden salaliittoteoreetikkojen käynnistäessä ensimmäisinä syy- ja seuraussuhteiden markkinoinnin, niin että ei siitä enää ota kohta pirukaan selvää mikä on ns. totuus ja mikä disinfoa.
Kukaan ei halua tunnustautua jälkijättöisen neuvostopelonkaan kokijaksi vaikka parhaansa mukaan toimii niin että siltä se vaikuttaa kuten valtiojohtomme monissa toimissa voi ajatella toimivan. Esim. viimeaikainen Tarja Halosen puhe Viroa moittien, Nato-jäsenyytemme ajankohdan lykkääminen hamaan presidentin, hallituksen yvm:ien pelonsekaisten tuntemusten takia jonnekkin tulevaisuuteen jne.
Suomalaisten motiivin tuntea vahingoniloa perustelen ymmärrettävästi seuraavasti jopa vanhatestamentillisesti toisin kuin uusi testamentti opettaa Jeesuksen anteeksiannosta syntien suhteen
Tunnustan että minusta tuntui upealta nähdä iltauutisista klo 17 pintaan 11.9.2001 suurimman Neuvostoliiton ja Stalinin tukijan saavan jälkijättöisesti sitä mitä tarjosi Suomelle jatkosodan aikaan, kun antoi vastikkeetta aseapua jopa kenraali Ehnroothin ja edesmenneen isänikin sanoin ”Ryssälle”, jotta sai pommittaa ja tuhota kansaamme ja kansakuntamme alueita.
- Todettakoon että isäni Viljo Lehto edusti v. 1909 ikäluokkaa ja kantoi osansa pitkänä talkoona ja vammautumisena aseellisessa palveluksessa. Sotilaspassinsa allekirjoittajana oli Mannerheimin ykkösavustajana tunnettu Airo.
Jälkijättöisesi USA pyrki korjaamaan erheitään ns. ”Kylmän sodan” aikoina mutta mihinkä se tahra hinkkaamalla katoaa?
Tarja Halosen tai hallituksemme suusta ei kuule sitä totuutta ja kaivattua tukea virolaisille, georgialaisille mitä voisi valtionpäämieheltä odottaa. No onneksi on vara valita mistä uutisensa lukee ja missä vapauden liekki lepattaa muutakin kuin fraaseina ja itsepetoksena. Kiitos oheisesta lausunnostaan USA:n suuntaan joka ilmeisen tahattomasti tai tahallaan oli julkaistu syntymäpäivänäni 6.9.2008
- Tämä todella lämmittää tässä jälkijättöisessä neuvosto-Suomessa: ”Neuvostoliiton kuolema oli — suurin askel vapauden saralla 60 vuoteen, Cheney laukoi arvo-yleisölle Cernobbiossa pidetyssä konferenssissa”
Lähdeviite:

Cheney ruoskii Venäjää

06.09.2008 18:41, päivitetty 06.09. 22:06
Hän syytti Venäjää aggressiivisista siirroista puheenvuorossa, joka oli Valkoisen talon kovin sivallus Venäjää vastaan sitten elokuun Georgian-sodan. Hän sanoi Venäjän käyttävän voimapolitiikkansa aseena myös energiavarojaan.Nyt Venäjä on Cheneyn mielestä asettunut länttä vastaan uudelleen, kun se ei noudata täysin Georgian kanssa solmimaansa tulitaukosopimusta. - Jos sallimme yhden maan vetää yksipuolisesti uusiksi toisen maan rajoja, se tapahtuu uudelleen. Jos sallimme uuden rajan vetämisen halki Euroopan, se vedetään, Cheney sanoi Italian-vierailullaan lauantaina. Hän muistutti pääministeri Vladimir Putinin todenneen presidenttikaudellaan, että Neuvostoliiton hajoaminen oli 1900-luvun suurin geopoliittinen katastrofi. - Mielipiteet ovat erilaisia, joten sallikaa minun ilmaista omani. Neuvostoliiton kuolema oli — suurin askel vapauden saralla 60 vuoteen, Cheney laukoi arvo-yleisölle Cernobbiossa pidetyssä konferenssissa.
———-
Mikäli emme toimi yhtä johdonmukaisesti kuin talvi- ja jatkosodan tuiskeissa kansakuntamme pelastamiseksi voinemme varautua Suomen Leijona vaakunan vaihtumisen lisäksi monenlaisiin muihinkin huomattaviin muutoksiin niin kunnallisilla kuin valtiollisella tasolla. Suomi sulttaanikunnaksi.jpgOttakaamme Suomen Leijonan ( Jeesus Kristus Nasaretilainen Juudan Leijona ) suojelun lisäksi huoleksemme koko kansakuntamme suojelu
- Mitä sitä sanotaan vanhoissa niin helpolla unohdetuissa sananlaskuissa?:
”Varo vaaraa, Parempi virsta väärää kuin vaaksa vaaraa” sopinee myös tänä päivänä maahanmuuttopoliittisen katsaukseni lopuksi tänä historiallisena eri näkökulmista 11.9.2001 muistopäivää katsovienkin mietittäväksi niin valtiollisella kuin kunnallisilla tasoilla kun harkitaan mistä maista otetaan jos otetaan ns. väestöä oli se titteli sitten ”kiintiöpakolainen” tmv.
suojeluskunta- ja lottamerkit
Tamperelainen kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto suojeluskunta-arvoin pro Nato-jäsenyys = kansakuntamme turvallisuus takaa myös arjen turvallisuuden jopa kuntatasolla ( Oma lista )
SeppoPyhäSika.png Näin lopuksi voisin tietenkin röhkiä ”Röh, röh, kviik, kviik” sikamaisen tervehdykseni kristillisen joulumme lähestyessä kovaa kyytiä
Oheinen kuva on jonkun humoristin tekemä kuvamanipulaatio netissä näkyvästä pilakuvateoksestani kiteytettynä punaiselle taustalle missä moni varmaan haluaisi nähdä sirpin ja vasaran nykytsuhnistammekin?
- Ymmärtäkäämme virolaisten halu kieltää sirppi ja vasara, sekä halunsa tuomita Moskovan agitaatiot Georgiaa kohtaan. Ihmetellä sopii missä on Suomen valtiojohdon arvot ja moraali?


Onko totuus maahanmuutosta tabu? Sosiaalinen oikeudenmukaisuus unohdettu maahanmuuttajia suosien?


Onko tiedossa oleva totuus maahanmuutosta ja hallitsemattoman maahanmuuton seurauksista viranomaisille kauhistus ja tabu?
Se miltä kaikki vaikuttaa voidaan kiteyttää selkeästi ja todistettavasti: Sosiaalinen oikeudenmukaisuus on unohdettu maahanmuuttajia ja vastikkeetonta maahanmuuttoa suosien
Asunnottomat, työttömät, heitteillejätetyt, sijaiskotilapset, luottohäiriöiset, alkoholistit, narkomaanit, vammaiset, opiskelijat, pienituloiset yrittäjät, yrittäjiksi pakotetut, toimeentulon rajamailla ja sen alla elävät, jne.
Onko oikein että maahamme kiikutetaan erilaisten valtion elättitahojen (virkamiehet, SPR jne) avittamana vuosittain erilaisia ns. kiintiöpakolaisia, jotka eivät muille kelpaa, mutta suomalaiset polttomerkityt eivät ole oikeutettuja asuntoon, toimeentuloon itsekunnioituksensa säilyttäen. Ainoa rooli monille suomalaisille polttomerkityille on vain kiertää luukulta toiselle.
Talvi lähestyy. Montako suomalaista kuolee tänäkin talvena roskalaatikkoon tai veneen alle? - Onko tämä kestävää ja sosiaalisesti hyväksyttävää käytöstä omiamme kohtaan vai haluammeko todella elää inhottavan sananlaskun mukaan: ”Suutarinlapsilla ei ole kenkiä”
- - -
Kysyn: Eikö se tulisi halvemmaksi antaa näille polttomerkityille vähintään samat edut kuin ns. mahamutajille (ilmeistä että tämän uusiokielen määrä kasvaa) / maahanmuuttajille ja lopettaa maailmanparannus väitetyiltä kriisialueilta taakkaamme lisäten?
Eikö silvotussa tynkä-Suomessa riitä autettavia omasta takaa ilman lisäongelmien haalintaa yhteisillä varoilla tulevienkin sukupolvien riesaksi? - Huoltosuhde heikkenee ja oman kotoperäisen väestömme asema kurjistuu kiistämättä.
USA:n tulonjako-oppien tapaan voimme puhua piirakkaasta. Piirakka ei kasva mutta syöjien määrä kasvaa. Kenen etua siis ajamme?
Onko kansakuntamme unohtanut oikeudenmukaisuuden omaa kansaansa kohtaan maahanmuuttouskovaisuuden syrjäyttäessä kaiken kuin tulvavesi?
Yrittäminen on monasti vitsi kun katsotaan miten maahanmuuttajia suositaan suomalaisperäisiin nähden ns. ”positiivisena syrjintänä”.
Verolait kirjasta, sekä kera.fi ja mol.fi lähteistä voinee jokainen katsoa kohtia millä maahanmuuttajia suositaan mm. ravintola-alalla näkyvänä kebabinvaasiona. Suomalaisperäiset pikkuravintolat lienevät kohta vain muisto kansakunnan historiassa.

Sinun ja Suomen asialla tamperelaisena Seppo Lehto

Suojeluskunta ja Lotta-merkit1.jpeg
Oma lista Tampere


Voidaanko kysyä: Onko terveydenhuolto kriisissä vierasperäistämisemme seurauksena?


Kunniakas Lotta-Svärd-tausta Lotta-Svärd muistaen maamme terveydenhuollossa

Voidaanko kysyä: Onko terveydenhuolto kriisissä vierasperäistämisemme seurauksena?
Kun puhumme peruspalveluista niin odotamme palvelua suomenkielellä ymmärrettävästi. Peruspalveluissa on syytä olettaa että kumpikin puoli tietää mistä on kyse, kun jokin asia ilmaistaan suomenkielellä.
Afrikkalaisperäinen swahiliranska äidinkielenä ei anna parhaita edellytyksiä ymmärtää ikääntyvää ja sairauden heikentämää väestöämme, saati lapsenkielellä ilmaistuja oireita. Harva suomalainen osaa edes ranskaa. Lonkalta muistelen n. 2% ikäluokasta taitaneen ranskan lukioikäisistä omilta lukiovuosiltani.
Maahanmuuttajien ns. terveydenhuoltoon ohjaava koulutukseenohjaus tapahtuu liian usein ilman samoja vaatimuksia kuin suomenkielisillä. Vastaavasta on kokemusta mm. ruotsinkielisten pienemmillä pääsykoevaatimuksilla yliopistoihin ymv:iin paikkoihin.
Lopputuloksena on ollut ja trendi tuntuu jatkuvan: Suomenkielisten pääsykoekynnys kasvaa, kun vierasperäisiä suositaan koulutuksessa pienempien pisteytysten ja/tai kielitaitovaatimusten takia.
Miten ylläolevat seikat ovat sopusoinnussa perusoikeuksien takaamien yhdenvertaisuusvaatimusten kanssa?
Miltä sinusta tuntuisi jos olisit vuoteenomana ja sinulta tulisi kysymään jtkn joku puolikielinen, jonka vastauksesta kävisi ilmi ettei hän edes ymmärrä sinua?
Nyt en tarkoita virolaisperäisiä terveydenhuollon ammattilaisia, joiden suomenkieli ja sen ymmärtäminen tuottavat vain vanhan suomenkielen kielikukkasten uudelleen syntymistä kesä / suvi-sanojen samansisältöisyyden tapaan.
Ko. mahdollisia lähikieltemme ”väärinkäsityksiä” voidaan pitää vain murrealueiden riemastuttavina kokemuksina, jotka on helppo rinnakkaisilmaisuilla tmv:lla tavalla nopeasti korjata. Ymmärrämmehän me hämäläiset savoa ja turun murrettakin sitä tovin kuultuamme.
Voidaanko todeta että tarkoituksellinen ja valittu vierasperäistäminen terveydenhuollossa tarkoittaa heikentyvää potilasturvallisuutta?’

Suojeluskunta- ja Lotta-Svärd-perinteiden ja arvojen ylläpitäjät yhteiskunnallisina suunnannäyttäjät suojeluskunta- ja lottamerkit luovat moraalisesti kestäviä ratkaisuja yhteisiksi eduiksimme aivan kuten sotamarsalkka Mannerheim ja suojeluskunnat, sekä Lotta-Svärd aikoinaan.
Todettakoon, että terveydenhuoltoalan työhönottosuosituspapereissa kulki vielä vanha kaava 1990-luvullakin mukana:
Lotta-Svärd”Oletko kuulunut Lotta-Svärdiin?” ;) Samoin sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien sininen risti oli alunperin sininen hakaristi, mistä silvottiin sakarat pois kommunistien valtaanpäästyä jatkosodan jälkeen yhteiskunnassamme.
-
Suojeluskuntaterveisin Seppo Lehto Tampere oma lista
suojeluskunta- ja lottamerkit
Olen sitoutunut vain ja ainoastaan järjen käyttöön vapaussotiemme 1918, 1939-40 ja 1941-1944 arvot muistaen.
Lapin sota 1944-1945 oli miehittäjälle orjatyön tekoa ja väärien katkeruuksien luontia.
Montako taloa paloi ja jäi miehittäjän haltuun miehitetyiksi jääneillä alueillamme ja paljon puhutussa Lapin sodassa? - Ymmärtääkseni saksalaisjoukoilla oli kova kiire kotiin ja meidän ”velvollisuudeksemme” tuli estää lähtönsä miehittäjämme hyväksi. Yhtäkään neliömetriä ei jäänyt Saksan haltuun. Toisin kuin kävi Kalastajasaarennon, Petsamon, Salla-Kuusamon ja Karjalan, sekä Suomenlahden saarten suhteen, joiden yllä liehuu tänäkin päivänä vääryyden ja hyökkääjäosapuolen lippu.